Valgone, απάτη; Αρνητικές κριτικές, Φόρουμ, Φαρμακείο, τιμή, Πού να αγοράσετε

Valgone είναι μια κρέμα που προορίζεται για τη θεραπεία του βλαϊκού χαλκού , επίσης γνωστή ως βλαϊκός χαλασμός . Το προϊόν ανακουφίζει από τον πόνο, ανακουφίζει από τη φλεγμονή και βελτιώνει την εμφάνιση του άρρωστου ποδιού.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Βασικά στοιχεία του hallux valgus (hallux valgus)

Το Hallux valgus είναι μια κατάσταση κατά την οποία το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού κινείται πλευρικά προς το δεύτερο δάκτυλο του ποδιού. Αυτό προκαλεί ένα εξόγκωμα στο εσωτερικό του ποδιού, που ονομάζεται κάτσι. Σχετίζεται με έναν συνδυασμό γενετικών παραγόντων, δραστηριότητας και κληρονομικότητας. Μερικοί ασθενείς με αυτή την ασθένεια δεν έχουν συμπτώματα. Μερικές φορές τα συμπτώματα μπορούν να αμβλυνθούν απλώς τροποποιώντας το παπούτσι ώστε να υπάρχει αρκετός χώρος στο μπροστινό μέρος του ποδιού για να χωρέσει το αλλαγμένο σχήμα.

https://www.choosept.com/guide/physical-therapy-guide-bunion-hallux-valgus

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Διαγνωστικές εξετάσεις

Μια εξέταση από εξειδικευμένο γιατρό είναι σημαντική εάν το πρόβλημα πονάει ή επιδεινώνεται. Οι διαγνωστικές εξετάσεις μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Μια φυσική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν οι τένοντες όπως ο Αχίλλειος είναι πολύ σφιγμένοι ή εάν υπάρχει αστάθεια στην άρθρωση ή στις αρθρώσεις που συμβάλλει στο πρόβλημα.
 • Δύο όψεις του ποδιού καθώς στέκεσαι πάνω του.
 • Εάν το πρόβλημα έχει μοναδικές πτυχές, μπορεί να εμπλέκεται εξειδικευμένη έρευνα.

Χειρουργική επέμβαση

Στόχος της επέμβασης είναι η αφαίρεση τυχόν προδιαθεσικών καταστάσεων, όπως υπερβολικά τεντωμένος αχίλλειος τένοντας, ανόρθωση των οστών του μεταταρσίου και ανόρθωση του δακτύλου.

Υπάρχουν πολλές χειρουργικές τεχνικές για την επίτευξη αυτών των στόχων. Η επιλεγμένη χειρουργική τεχνική θα πρέπει να προσαρμόζεται ξεχωριστά στον τύπο της παραμόρφωσης. Πολλές επεμβάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν σε εξωτερική βάση. Πιο περίπλοκες διαδικασίες μπορεί να απαιτούν παραμονή στο νοσοκομείο για μία έως τρεις νύχτες.

Ορισμένες χειρουργικές επεμβάσεις θα απαιτήσουν την κοπή του οστού και την επαναφορά του στην κανονική του θέση ή την υποβολή της άρθρωσης σε μια διαδικασία που ονομάζεται αρθρόδεση. Αυτό σημαίνει ότι η μικρή άρθρωση γεφυρώνεται με οστό για να διατηρήσει τη θέση των οστών μεταξύ τους.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

valgone

Το Hallux valgus συνοδεύεται συχνά από άλλες παραμορφώσεις, όπως υπερβολικά στριμμένα δάχτυλα των ποδιών ή υπερφόρτωση της κεφαλής του μεταταρσίου οστού, που μερικές φορές ονομάζεται σφαίρα thenar. Αυτά τα προβλήματα μπορούν να λυθούν ταυτόχρονα.

Περισσότερες από 150 διαφορετικές χειρουργικές επεμβάσεις έχουν περιγραφεί για τη διόρθωση προβλημάτων στο μπροστινό μέρος του ποδιού. Είναι καλύτερο να συναντήσετε έναν εξειδικευμένο γιατρό για να συζητήσετε τις επιλογές θεραπείας των ποδιών σας.

Ομάδα χειρουργικής του Πανεπιστημίου της Βαρσοβίας

Το Τμήμα Ορθοπαιδικής και Αθλητιατρικής του Πανεπιστημίου της Βαρσοβίας περιλαμβάνει πολλούς διαφορετικούς ειδικούς υγειονομικής περίθαλψης που δημιουργούν μια ομάδα που διασφαλίζει ότι οι χειρουργικές επεμβάσεις είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές. Η ομάδα περιλαμβάνει ανώτερους και κατώτερους γιατρούς, βοηθούς ιατρούς, νοσηλευτές, φυσιοθεραπευτές και προσωπικό υποστήριξης. Οι επισκέψεις στο γραφείο προγραμματίζονται από υπαλλήλους του γραφείου. Η χειρουργική επέμβαση σχεδιάζεται από τον συντονιστή φροντίδας ασθενούς και διαφορετικές πτυχές της περίθαλψης αντιμετωπίζονται από διαφορετικό προσωπικό. Η επέμβαση γίνεται υπό την επίβλεψη χειρουργών.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Τι είναι αυτό Valgone Και για τι είναι αυτό?

Κρέμα Valgone είναι ένα εξειδικευμένο προϊόν που προορίζεται για τη θεραπεία του βλαϊκού δαιμονίου, μιας κατάστασης που είναι κοινώς γνωστή ως βλαϊκός χαλασμός. Αυτή η κρέμα εφαρμόζεται απευθείας στην πληγείσα περιοχή και περιέχει φυσικά συστατικά που βοηθούν στην ανακούφιση του πόνου, στη μείωση της φλεγμονής και στη βελτίωση της εμφάνισης του προσβεβλημένου ποδιού. Valgone παρουσιάζεται ως μια αποτελεσματική λύση για άτομα που αναζητούν ανακούφιση και θεραπεία για τον βλαϊκό χαλασμό.

Προβλεπόμενη χρήση

Ακολουθεί μια λίστα με τις περιπτώσεις στις οποίες συνιστάται η χρήση της κρέμας Valgone στη θεραπεία του βλαϊκού χαλκού:

 • Όταν αισθάνεστε πόνο στην περιοχή του hallux.
 • Μετά από μια κουραστική μέρα στα πόδια σας ή έντονη δραστηριότητα που έχει προκαλέσει ενόχληση με τη μορφή βλαισού χαλκού.
 • Πριν φορέσετε παπούτσια που μπορεί να ασκήσουν πίεση ή να τρίψουν τα κότσι σας.
 • Το βράδυ, πριν ξεκουραστείτε, αξίζει να χρησιμοποιείτε τις ώρες ύπνου που ξεκουράζεται το πόδι.
 • Εάν παρατηρήσετε φλεγμονή ή ερυθρότητα γύρω από τον κάλιο.
 • Ως μέρος της τακτικής θεραπείας για τη διατήρηση της υγείας και της εμφάνισης του προσβεβλημένου ποδιού.
 • Πριν από την ενασχόληση με σωματική δραστηριότητα που περιλαμβάνει τη χρήση στενών παπουτσιών ή μπορεί να επιδεινώσει τον βλαϊκό χαλασμό.

Ποιος είναι ο κίνδυνος;

Το Hallux valgus ή τα bunions μπορεί να θέτουν ορισμένους κινδύνους και επιπλοκές για την υγεία των ποδιών σας. Σύμφωνα με την American Orthopedic Foot and Ankle Society (AOFAS), μια έγκυρη πηγή για την ορθοπεδική και τις χειρουργικές επεμβάσεις ποδιών και αστραγάλου, ορισμένοι από τους κινδύνους που σχετίζονται με τον βλαϊκό χαλασμό περιλαμβάνουν:

 • Χρόνιος πόνος: Τα κότσια μπορεί να προκαλέσουν επίμονο πόνο στην πληγείσα περιοχή, ειδικά όταν περπατάτε ή φοράτε στενά παπούτσια.
 • Προοδευτική παραμόρφωση: Με την πάροδο του χρόνου, τα κότσια μπορεί να επιδεινωθούν και να προκαλέσουν μια πιο έντονη παραμόρφωση στο πόδι, η οποία μπορεί να επηρεάσει την ευθυγράμμιση των δακτύλων και της καμάρας του ποδιού.
 • Περιορισμοί στη σωματική δραστηριότητα: Η παρουσία κάλου μπορεί να δυσκολέψει τη συμμετοχή σε σωματικές δραστηριότητες και αθλήματα, περιορίζοντας την κινητικότητα και την απόδοση.
 • Κάλοι και δερματικά προβλήματα: Το συνεχές τρίψιμο του κότσι σας στο παπούτσι σας μπορεί να προκαλέσει κάλους, φουσκάλες και δερματικά προβλήματα στην πληγείσα περιοχή.
 • Επιπλοκές των αρθρώσεων: Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο βλαισός βλαισός μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε γειτονικές αρθρώσεις, όπως η μεταταρσοφαλαγγική άρθρωση, που μπορεί να οδηγήσει σε αρθρίτιδα και μειωμένη λειτουργία των αρθρώσεων.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Πως δουλεύει Valgone?

Η κρέμα Valgone λειτουργεί με διάφορους τρόπους για τη θεραπεία του βλαισού και των συναφών συμπτωμάτων. Ακολουθούν ορισμένοι βασικοί μηχανισμοί δράσης της κρέμας:

 • Ανακούφιση από τον πόνο: Το Valgone περιέχει φυσικά συστατικά με αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βοηθούν στη μείωση του πόνου και της ενόχλησης που σχετίζεται με το βλαϊκό χαλκό. Αυτά τα συστατικά μπορούν να ηρεμήσουν τα νεύρα σας, να μειώσουν την ευαισθησία και να προσφέρουν τοπική ανακούφιση.
 • Μειώστε τη φλεγμονή: Η φόρμουλα κρέμας Valgone περιέχει συστατικά με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του οιδήματος και της φλεγμονής στην πληγείσα περιοχή. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση της ταλαιπωρίας και στη βελτίωση της κινητικότητας των ποδιών.
 • Βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος: Ορισμένα συστατικά που περιέχονται στο Valgone έχουν την ικανότητα να βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή του βλαισού. Αυτό μπορεί να είναι ευεργετικό για την προώθηση της αναγέννησης των κυττάρων, τη μείωση της συμφόρησης και την επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης.
 • Ενυδάτωση και περιποίηση δέρματος: Το Valgone περιέχει ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά που βοηθούν στο να διατηρείται το δέρμα των ποδιών σας απαλό και ελαστικό. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις όπου το δέρμα γίνεται ξηρό, τραχύ ή επιρρεπές σε κάλους λόγω συνεχούς τριβής με τα παπούτσια.
valgone

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Συστατικά Valgone (σύνθεση)

Ακολουθεί μια λίστα με τα συστατικά της κρέμας Valgone για τη θεραπεία του βλαϊκού χαλκού μαζί με τα πιθανά αποτελέσματα καθενός από αυτά:

 • Boswellia Serrata: Το Boswellia Serrata, γνωστό και ως ινδικό λιβάνι, χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του. Έχει προταθεί ότι μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής και του πόνου σε καταστάσεις όπως ο βλαϊκός χαλκός [1].
 • Kragenwurzel: Το Kragenwurzel, επίσης γνωστό ως κολάρο, έχει χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή ιατρική για την ανακούφιση του πόνου και τη μείωση της φλεγμονής. Πιστεύεται ότι έχει αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορεί να είναι ευεργετικές για τη θεραπεία του βλαισού.
 • Θυμάρι (θυμάρι): Το θυμάρι είναι ένα βότανο γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Έχει χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση της φλεγμονής και την προώθηση της επούλωσης των τραυμάτων του δέρματος. Για τον βλαϊκό χαλασμό, το θυμάρι μπορεί να βοηθήσει να κρατήσει το δέρμα υγιές και προστατευμένο.
 • Arnica-Montana-Blüten (Arnica): Η άρνικα είναι ένα φυτό γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές του ιδιότητες. Έχει χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση του πόνου και του πρηξίματος σε διάφορες καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου του βλαισού χαλκού. Πιστεύεται ότι βοηθά στη μείωση της φλεγμονής και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στην πληγείσα περιοχή.
 • Calendula Officinalis-Blüten (Calendula): Η καλέντουλα είναι ένα φυτό που χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική για τις φαρμακευτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του. Έχει προταθεί ότι μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής, στην ανακούφιση του πόνου και στην προώθηση της αναγέννησης των κυττάρων στο δέρμα που έχει προσβληθεί από βλαϊκό χαλκό.

Κίνδυνοι, αποτελεσματικότητα, πλεονεκτήματα του Valgone

Ακολουθεί μια λίστα με μερικά από τα πιθανά οφέλη της κρέμας Valgone στη θεραπεία του βλαισού:

 • Ανακούφιση από τον πόνο: Το Valgone μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πόνου που σχετίζεται με τον βλαϊκό χαλασμό παρέχοντας τοπική ανακούφιση στην πληγείσα περιοχή.
 • Μειώστε τη φλεγμονή: Η κρέμα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής στο βλαισικό χαλκό, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του οιδήματος και της ευαισθησίας στην πληγείσα περιοχή.
 • Βελτιωμένη κινητικότητα: Μειώνοντας τον πόνο και τη φλεγμονή, το Valgone μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της κινητικότητας του προσβεβλημένου ποδιού, παρέχοντας μεγαλύτερη άνεση κατά το περπάτημα και την εκτέλεση καθημερινών δραστηριοτήτων.
 • Ενυδάτωση του δέρματος: Το Valgone περιέχει ενυδατικά συστατικά που βοηθούν να διατηρείται το δέρμα των ποδιών σας απαλό και ελαστικό, αποτρέποντας την ξηρότητα και το σχηματισμό κάλων.
 • Φροντίδα δέρματος: Η κρέμα Valgone μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του δέρματος των ποδιών σας που έχει προσβληθεί από βλαϊκό χαλκό, προάγοντας την αναγέννησή του και διατηρώντας το σε βέλτιστη κατάσταση.
 • Εύκολη και βολική χρήση: Το Valgone διατίθεται σε μορφή κρέμας, ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα απευθείας στην πληγείσα περιοχή, επιτρέποντας την απλή και άνετη χορήγηση.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Μέθοδος χρήσης Valgone , φυλλάδιο, οδηγίες

Σύμφωνα με τις οδηγίες και το φυλλάδιο, οι αντενδείξεις, οι παρενέργειες, ο τρόπος χρήσης και αποθήκευσης του φαρμάκου αναφέρονται παρακάτω.

Αντενδείξεις

Πιθανές αντενδείξεις και προφυλάξεις αναφέρονται παρακάτω:

 • Γνωστές αλλεργίες: Εάν είστε αλλεργικοί σε κάποιο από τα συστατικά του Valgone , συνιστάται να αποφύγετε τη χρήση του για την πρόληψη πιθανών αλλεργικών αντιδράσεων.
 • Κατεστραμμένο δέρμα ή ανοιχτά τραύματα: Σε περίπτωση ανοιχτών τραυμάτων, κοψιμάτων, εγκαυμάτων ή άλλης δερματικής βλάβης στην περιοχή του χαλκού βαλγού, συνιστάται να σταματήσετε τη χρήση του Valgone μέχρι να επουλωθεί πλήρως το δέρμα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε, πώς να πάρετε

valgone

Για να χρησιμοποιήσετε την κρέμα Valgone για τη θεραπεία του hallux valgus, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

 • Καθαρίστε και στεγνώστε την πληγείσα περιοχή: Πριν εφαρμόσετε την κρέμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε πλύνει και στεγνώσει πλήρως την περιοχή του βλαισού. Αυτό θα κρατήσει το δέρμα απαλλαγμένο από ακαθαρσίες και σμήγμα, καθιστώντας το προϊόν πιο εύκολο να απορροφηθεί.
 • Εφαρμόστε την κατάλληλη ποσότητα κρέμας: Πάρτε μια μικρή ποσότητα Valgone στα χέρια σας και εφαρμόστε απευθείας στο βλαϊκό χαλκό. Απλώστε απαλά την κρέμα στην πληγείσα περιοχή και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
 • Κάντε κυκλικές κινήσεις: Κατά την εφαρμογή, μπορείτε να κάνετε απαλές κυκλικές κινήσεις με τα δάχτυλά σας για να απλώσετε ομοιόμορφα την κρέμα στο δέρμα.
 • Κάντε απαλό μασάζ: Αφού εφαρμόσετε την κρέμα, κάντε απαλό μασάζ στην περιοχή του βλαισού του χαλκού για λίγα λεπτά. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και στη βελτίωση της απορρόφησης των ενεργών συστατικών.
 • Επαναλάβετε τη διαδικασία σύμφωνα με τις οδηγίες: Ακολουθήστε τις συστάσεις του κατασκευαστή για τη συχνότητα χρήσης. Γενικά, συνιστάται η χρήση του Valgone δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί και το βράδυ.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Επίδραση της χρήσης Valgone

Ακολουθεί μια λίστα με τα πιθανά αποτελέσματα που μπορούν να επιτευχθούν με τη χρήση του Valgone για τη θεραπεία του βλαισού:

 1. Μείωση του πόνου: Το Valgone μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου που σχετίζεται με το βλαϊκό χαλκό παρέχοντας τοπική ανακούφιση στην πληγείσα περιοχή.
 2. Βελτιωμένη κινητικότητα: Μειώνοντας τη φλεγμονή και τον πόνο, το Valgone μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της κινητικότητας του προσβεβλημένου ποδιού, παρέχοντας μεγαλύτερη άνεση κατά το περπάτημα και την εκτέλεση καθημερινών δραστηριοτήτων.
 3. Μείωση της φλεγμονής: Το Valgone μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής στην περιοχή του βλαισού χαλκού, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένο οίδημα και ευαισθησία στην πληγείσα περιοχή.
 4. Σταδιακή διόρθωση του βλαισού δακτύλου: Η τακτική και συνεχής χρήση του Valgone , σε συνδυασμό με πρόσθετα μέτρα, όπως η χρήση κατάλληλων υποδημάτων και ειδικών ασκήσεων, μπορεί να συμβάλει στη σταδιακή διόρθωση του βλαισού δακτύλου βελτιώνοντας την ευθυγράμμιση του μεγάλου δακτύλου.
 5. Ενυδάτωση του δέρματος: Το Valgone περιέχει ενυδατικά συστατικά που βοηθούν να διατηρείται το δέρμα των ποδιών σας απαλό και ελαστικό, αποτρέποντας την ξηρότητα και το σχηματισμό κάλων.

Ακολουθούν μερικές απόψεις και σχόλια από πραγματικούς χρήστες από τα φόρουμ

«Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου με την κρέμα Valgone για τη θεραπεία του βλαισού. Στην ηλικία μου, τα προβλήματα στα πόδια μπορεί να είναι πολύ άβολα και περιοριστικά. Από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ το Valgone, έχω παρατηρήσει μια αξιοσημείωτη βελτίωση στον πόνο και τη φλεγμονή του μεγάλου δακτύλου μου. Η κρέμα απορροφάται γρήγορα και χαρίζει ανακούφιση που διαρκεί. Τώρα μπορώ να περπατάω πιο άνετα και να απολαμβάνω τις καθημερινές δραστηριότητες χωρίς ενόχληση. «Είμαι ευγνώμων για τα αποτελέσματα που πέτυχα με το Valgone και το συνιστώ σε οποιονδήποτε πάσχει από βλαϊκό χαλασμό».

Δημιουργήθηκε φωτογραφία

«Ήθελα να μοιραστώ τη γνώμη μου για την κρέμα Valgone για το hallux valgus. Το να περνούσα πολλές ώρες στο γραφείο επιδείνωσε την κατάστασή μου και προκάλεσε συνεχή πόνο στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μου. Μετά από μερικές εβδομάδες χρήσης του Valgone, παρατήρησα σημαντική μείωση στον πόνο και το πρήξιμο. Η κρέμα απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει λιπαρή στρώση. Τώρα μπορώ να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου χωρίς να με αποσπά η ταλαιπωρία στα πόδια. “Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα και σίγουρα θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το Valgone .”

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

 | Website

Είμαι ένας παθιασμένος άνθρωπος για την υγεία και τη φυσική κατάσταση που προσπαθεί να παρέχει τις καλύτερες και πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε και να παρακινήσουμε τους ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους υγείας τους παρέχοντάς τους τις γνώσεις και τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιτύχουν αυτούς τους στόχους.

Σχολιάστε